Mark Webber şi-a prelungit până în 2012 contractul cu Red Bull

Australianul Mark Webber şi-a prelungit cu un an, până în 2012, contractul cu Red Bull, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, echipa austriacă.

62 afișări
Imaginea articolului Mark Webber şi-a prelungit până în 2012 contractul cu Red Bull

Mark Webber şi-a prelungit până în 2012 contractul cu Red Bull (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să concurez la vârf în Formula 1, deci soluţia cea mai simplă este să rămân încă un an la Red Bull. Motivaţia mea pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile pentru mine şi pentru echipă este încă foarte mare", a declarat Webber, care concurează pentru austrieci din 2007.

La rândul său, Christian Horner, team-manager la Red Bull, a declarat că această prelungire nu a pus niciun fel de probleme. "Mark cunoaşte foarte bine echipa, motivaţia sa, condiţia sa fizică şi angajamentul sunt la acelaşi nivel", a mai spus Horner.

Webber va concura astfel alături de germanul Sebastian Vettel pentru al patrulea sezon consecutiv. "Mark este foarte popular în cadrul echipei. El se simte foarte bine. Relaţia este foarte bună. El ştie asta şi noi de asemenea", spunea în iulie patronul Red Bull, Dieter Mateschitz.

Webber ocupă locul 2 în clasamentul piloţilor, la 85 de puncte de Vettel. El a câştigat şase Mari Premii în 168 de curse disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici