Marş al tăcerii în memoria lui Marian Cozma

Aproximativ 300 de persoane au participat, vineri seară, la Bucureşti, la un marş al tăcerii în memoria handbalistului Marian Cozma, ucis la Veszprem, în urmă cu aproape două săptămâni.

14 afișări
Imaginea articolului Marş al tăcerii în memoria lui Marian Cozma

Marş al tăcerii în memoria lui Marian Cozma

Persoanele participante la marş au pornit, la ora 20.30, din Piaţa Universităţii spre Piaţa Unirii, având în mâini candele aprinse. De asemenea, fanii sportivului decedat au purtat un portret al handbalistului şi au afişat un banner cu mesajul: "Dreptate pentru Marian Cozma".

Participanţii la marş s-au deplasat către Piaţa Unirii pe bulevardul Nicolae Bălcescu, iar la intrarea în pasajul din apropiere de destinaţie au fost atenţionaţi de jandarmi să treacă pe trotuar, în caz contrar ei riscând să fie amendaţi. Procesiunea a fost precedată, pe tot parcursul, de o maşină a Jandarmeriei.

În Piaţa Unirii, unde marşul s-a încheiat la ora 21.15, participanţii la manifestaţie au depus candelele, portretul sportivului decedat şi flori la crucea din parc. De asemenea, ei au aprins lumânări.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie, la un restaurant din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, grav răniţi. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Un marş al tăcerii în memoria lui Cozma a avut loc şi la Veszprem, la o săptămână de la decesul sportivului român.

 

Citeşte şi

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

Federaţia Sârbă de Handbal va organiza un turneu în memoria lui Cozma

Marian Cozma, omagiat în mai multe oraşe din Ungaria

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici