Martino: Sunt şanse mari ca echipa care va câştiga titlul în Spania să acumuleze peste 100 de puncte

Tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Gerardo Martino, a declarat, sâmbătă, că sunt şanse mari ca echipa care va câştiga titlul în Spania să acumuleze peste 100 de puncte.

61 afișări
Imaginea articolului Martino: Sunt şanse mari ca echipa care va câştiga titlul în Spania să acumuleze peste 100 de puncte

Gerardo Martino (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

După 19 etape, FC Barcelona este lider în clasamentul campionatului spaniol, cu 50 de puncte. Pe locul doi se află Atletico Madrid, tot cu 50 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Real Madrid, cu 47 de puncte.

"În principiu, cred că situaţia va rămâne strânsă. Cred că în acest sezon probabil 100 de puncte nu vor fi suficiente pentru obţinerea titlului. Dacă primele trei clasate vor menţine această regularitate, sunt şanse mari să fie necesare mai multe puncte pentru titlu", a spus Martino.

Echipa Real Madrid a fost prima care a atins cifra de 100 de puncte la finalul unui sezon, în ediţia 2011/2012 a campionatului Spaniei. În 2013, a reuşit această performanţă şi FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici