Martino: Suntem trişti, aveam aşteptări mari

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Gerardo Martino, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Atletico Madrid, scor 1-0, în urma căruia madrilenii au acces în semifinalele Ligii Campionilor, că el şi elevii săi sunt trişti, deoarece aveau aşteptări mari.

116 afișări
Imaginea articolului Martino: Suntem trişti, aveam aşteptări mari

Gerardo Martino (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Dacă FC Barcelona vrea să câştige, trebuie să joace ca de obicei. A fost o mare diferenţă între cele două echipe în primele 20 de minute. Adversarii noştri au avut ocazii, la fel şi noi. Dacă le-am fi concretizat poate situaţia ar fi fost diferită. În primele minute, jocul s-a desfăşurat aşa cum îşi dorea Atletico. Iar noi nu că nu am putut egala intensitatea lor, nu am putut să legăm cinci pase. Ne aşteptam să avem mai mult control şi nu am reuşit. Suntem trişti, pentru că aveam aşteptări mari. Deşi nu putem să câştigăm toate cele trei fronturi, nu cred că acest eşec afectează celelalte două fronturi. Sâmbătă, în campionatul Spaniei, avem altă finală, cu Granada, iar apoi o mare finală în Cupa Spaniei, cu Real Madrid", a spus Martino.

Formaţia Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Barcelona, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Koke, în minutul 5.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici