Maşina de milioane de euro al lui Cristiano Ronaldo, izbită de un angajat în Mallorca

Una din maşinile de lux aparţinând lui Cristiano Ronaldo - evaluată la puţin peste 2 milioane de euro - s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informaţii din presa spaniolă.

1587 afișări
Imaginea articolului Maşina de milioane de euro al lui Cristiano Ronaldo, izbită de un angajat în Mallorca

Maşina de lux de 2 milioane de euro al lui Cristiano Ronaldo izbită de un angajat în Mallorca

Superstarul de la Manchester United se află în insula Baleare, bucurându-se de o vacanţă cu familia înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru pre-sezon, care începe la sfârşitul acestei luni. El Periodico Mediterraneo relatează că maşina Bugatti Veyron era condusă de un angajat al superstarului portughez, când s-a izbit de intrarea unei case, luni dimineaţă.

Sursa citată susţine că şoferul vehiculului nu a suferit răni grave, dar se pare că partea din faţă a vehiculului ar fi fost grav avariată.

Este cunoscută pasionea de a colecţiona supermaşini a portughezului, care are o flotă evaluată la aproximativ 20 milioane de euro.

Într-un documentar recent, în care partenera sa Georgina Rodriguez a fost protagonista, fanii au putut vedea gama sa de vehicule, inclusiv un Ferrari 599 GTO, un McLaren Senna şi o pereche de Rolls-Royce-uri.

Ronaldo şi familia sa au sosit pe insula spaniolă săptămâna trecută, după ce a ratat ultimul meci internaţional al Portugaliei din cauza unei accidentări. Jucătorul de 37 de ani, împreună cu partenera Georgina şi copiii Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina şi nou-născuta Bella Esmeralda au zburat cu un avion privat în insule.

Sursa citată susţine că maşina implicată în incident a fost una dintre cele două pe care starul lui United le-a expediat pentru a i se alătura în Mallorca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ronaldo,
bugatti,
veyron

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici