Maşină izbită de tramvai şi accident violent pentru Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, la Roma

Dimineaţă de duminică înspăimântătoare pentru Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio, în timp ce se afla la volanul maşinii sale, a intrat în coliziune cu un tramvai la Roma. Primele informaţii vorbesc despre 7 persoane rănite, transportate la spital.

995 afișări
Imaginea articolului Maşină izbită de tramvai şi accident violent pentru Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, la Roma

FOTO Twitter

Fotbalistul a ieşit din Land Rover-ul său cu nasul zdrobit.

"Mă doare ceva la braţ, tramvaiul a trecut pe roşu", au fost primele cuvinte ale atacantului.

Fotbalistul a fost dus apoi la spital pentru verificări. Fiicele sale au fost şi ele alături de el, conform Sport Mediaset.

La locul accidentului s-au aflat mai mulţi martori: "Am văzut maşina venind şi apoi accidentul, mulţi oameni în tramvai. După accident, şoferul era la pământ”.

Potrivit primelor reconstituiri, un tramvai traversa Ponte Matteotti, care face legătura între cartierele Flaminio şi Prati, iar la câţiva kilometri de stadionul olimpic a intrat în coliziune cu maşina lui Immobile, distrugând-o.

Impactul a fost suficient de violent pentru a face să deraieze tramvaiul. Mai multe vagoane au fost implicate în accident, iar primele informaţii vorbesc despre 7 persoane transportate cu ambulanţa la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici