Massa ar putea părăsi spitalul în zece zile

Pilotul brazilian Felipe Massa, care a suferit, sâmbătă, un accident la cap în calificările MP al Ungariei, ar putea părăsi în zece zile spitalul din Budapesta unde este tratat, după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, a anunţat un oficial al clinicii ungare, citat de Gazzetta dello Sport.

10 afișări
Imaginea articolului Massa ar putea părăsi spitalul în zece zile

Massa ar putea părăsi spitalul în zece zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Putem anticipa că Massa va părăsi spitalul pe picioarele sale. Dacă va continua să se recupereze aşa de bine o va putea face în zece zile", a precizat directorul medical al spitalului AEK din Budapesta, Peter Bazso.

Directorul general-adjunct al clinicii din capitala Ungariei, Andor Grosz, a precizat că, în ultimele 24 de ore, starea de sănătate a lui Massa s-a îmbunătăţit simţitor, sportivul putând comunica cu familia: "În ultimele 24 de ore situaţia s-a schimbat foarte mult. Massa poate vorbi, poate mişca membrele, nu mai are febră şi am renunţat la maşina de respiraţie artificială. O nouă intervenţie nu mai este necesară".

Grosz a explicat că pentru a da un verdict cu privire la o eventuală leziune a ochiului stâng a lui Massa mai sunt necesare noi examene "peste 7 sau 10 zile".

Sportivul brazilian în vârstă de 28 de ani a fost lovit în cap, sâmbătă, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul său Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar în faţa maşinii pilotate de Massa, ce rula cu mai mult de 250 km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici