Massa rămâne internat în spitalul din Budapesta

Pilotul brazilian de Formula 1 Felipe Massa, rănit în timpul calificărilor de la Marele Premiu al Ungariei, la 25 iulie, va rămâne în convalescenţă în spitalul militar AEK din Budapesta, în care este tratat în prezent, a anunţat medicul personal al sportivului, Dino Altman.

42 afișări
Imaginea articolului Massa rămâne internat în spitalul din Budapesta

Massa: Schumacher va concura la Valencia dacă nu voi fi eu acolo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Deocamdată el va rămâne în Ungaria şi încă nu s-a luat nicio decizie. Obiectivul nostru este ca el să îşi recapete forţele. Cred că, atunci când se va simţi mai bine, va pleca direct acasă", a spus Altman.

Dino Altman nu a precizat dacă pilotul în vârstă de 28 de ani va reveni, după refacere, la domiciliul său din Brazilia sau la cel din Monaco.

Medicul a negat că Massa va primi îngrijiri în spitalul parizian al profesorului Gerard Saillant. El a explicat că Saillant l-a examinat pe pilotul brazilian la Budapesta, dar a părăsit, joi, capitala Ungariei.

Felipe Massa a fost lovit în cap, sâmbătă, în calificările de la Hungaroring, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul său Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar în faţa maşini pilotate de vicecampionul mondial, ce rula cu mai mult de 250 km/h.

Pilotul brazilian, care a suferit răni la craniu şi la un ochi, şi-a pierdut cunoştinţa, fiind dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat. Massa a părăsit, miercuri, secţia de terapie intensivă a spitalului.

Dino Altman a afirmat că pilotul are "un look de pugilist". "Vorbeşte mult, glumeşte. De exemplu, referitor la înlocuirea sa de către Schumacher, el a spus că nu îl va lăsa să îi conducă maşina", a explicat medicul sportivului.

Germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial, va reveni în competiţie după aproape trei ani de absenţă, în data de 23 august, la Marele Premiu al Europei. El îl va înlocui pe Massa în echipa Ferrari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici