Massimo Moratti a vândut clubul Internazionale Milano: "Totul este semnat, sunt fericit"

Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a anunţat, marţi, că a vândut gruparea la care este legitimat şi Cristian Chivu către omul de afaceri indonezian Erick Thohir, informează site-ul oficial al fostei campioane a Europei în 2010.

199 afișări
Imaginea articolului Massimo Moratti a vândut clubul Internazionale Milano: "Totul este semnat, sunt fericit"

Massimo Moratti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Totul este semnat. Sunt fericit, a durat ceva, dar cred că este corect totul, a fost o afacere bună. Eşti fericit când laşi ceva pe mâini bune. Sunt sigur de asta, pentru că sunt oameni buni, în ceea ce priveşte caracterul", a declarat Moratti.

El a menţionat că nu ştie dacă va rămâne preşedinte al clubului.

Moratti a făcut aceste declaraţii presei care aştepta semnarea actelor în faţa sediului unde italianul îşi are biroul.

Potrivit presei italiene, Thohir va prelua 70 la sută din acţiunile grupării "nerazzure".

Alegerea noilor membri ai Consiliului de Administraţie va avea loc la următoarea Adunare Generală, programată la 28 octombrie sau într-o şedinţă extraordinară ce va avea loc în luna noiembrie.

Grupul indonezian va avea cinci locuri în Consiliul de Administraţie, în timp ce familia Moratti celelalte trei.

Massimo Moratti se afla la conducerea clubului din 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici