Măstăcăneanu: Ne temem mai mult de Dacia Mioveni, decât de Gloria Buzău

Preşedintele CA al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu, a declarat, marţi, că în lupta pentru evitarea retrogradării, se teme mai mult de echipa Dacia Mioveni, clasată în spatele formaţiei antrenate de Viorel Hizo, decât de Gloria Buzău.

13 afișări
Imaginea articolului Măstăcăneanu: Ne temem mai mult de Dacia Mioveni, decât de Gloria Buzău

Măstăcăneanu: Ne temem mai mult de Dacia Mioveni, decât de Gloria Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Oficialul nemţean susţine că echipa Ceahlăul are 60-70 la sută şanse de a scăpa de retrogradare, dar precizează că aceasta are nevoie şi de jocul rezultatelor.

"Noi sperăm. În situaţia de faţă, chiar avem 60-70 la sută şanse de a supravieţui. Pentru etapa imediat următoare, trebuie să învingem Poli Timişoara pe teren propriu. În paralel, să ne rugăm pentru cel puţin un meci egal făcut de Universitatea Craiova la Buzău şi o victorie sau chiar o remiză a Pandurilor contra Mioveniului, la Târgu Jiu. Săptămâna asta cred că trebuie să cântăm cu toţii «M-a făcut muica oltean». Acum, mă tem mai mult de Mioveni decât de Buzău. Dacă Mioveniul pierdea cu CFR Cluj, altele erau acum datele problemei pentru noi", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării moldovene.

Măstăcăneanu a pus pe seama oboselii înfrângerea suferită cu 4-1 de Ceahlăul, sâmbătă, în partida din deplasare cu Oţelul Galaţi. "N-au mai repetat prestaţia bună din jocurile cu Vasluiul, Bistriţa şi Universitatea Cluj. Personal, mizam pe încă un rezultat pozitiv, care să ne mai sporească şansele. Din nefericire, am întrerupt această serie. Poate şi pe fond de oboseală", a adăugat Viorel Măstăcăneanu.

Cu 33 de puncte, Ceahlăul ocupă în momentul de faţă locul 15 în clasament, primul retrogradabil, cu unul mai puţin decât Gloria Buzău aflată pe poziţia a 14. Dacia Mioveni se află pe poziţia 16 a Ligii I, cu 31 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici