Matteo Berrettini se iubeşte cu o vedetă cu 10 ani mai mare decât el

Jucătorul italian de tenis, 26 de ani şi locul 22 ATP, a încheiat relaţia cu Alja Tomljanovic şi a început alta.

1142 afișări
Imaginea articolului Matteo Berrettini se iubeşte cu o vedetă cu 10 ani mai mare decât el

Mattteo Berrettini, 26 de ani, Melissa Satta, 36 de ani, sunt văzuţi tot mai des împreună. Ultima oară, cei doi au asistat la meciul Inter - AC Milan 1-0, din Serie A.

În trecut, sportivul care cel mai sus în carieră a ajuns să dispute finala la Wimbledon a avut o relaţia cu australianca Alja Tomljanovic, apoi s-a zvonit că se iubeşte cu o altă jucătoare de tenis, Amanda Anisimova (SUA).

Melissa Satta are, la rândul său, o viaţă amoroasă bogată. Între 2016 şi 2020, a fost soţia fotbalistului Kevin-Prince Boateng. Prezentatoarea TV a fost şi partenera lui Christian Vieri, fost atacant la Inter Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici