Matteus va părăsi conducerea tehnică a echipei Maccabi Netanya din cauza crizei financiare

Tehnicianul german Lothar Matthaus, care mai avea contract cu gruparea Maccabi Netanya până în iunie 2010, a fost anunţat de conducerea clubului israelian că nu va mai putea să continue şi în sezonul următor la acestă formaţie, din cauza crizei finaciare, informează aFP.

1 afișare

"Din cauza crizei financiare, clubul m-a anunţat că este nevoit să recurgă la această decizie. Am acceptat rezilierea contractului. Este păcat, pentru că îmi doream să rămân mai mult timp la această echipă", a declarat fostul internaţional german, pentru Bild.

Fostul jucător al echipelor Bayern Munchen şi Inter Milan se află la conducerea tehnică a echipei Maccabi Netanya din vara anului 2008, formaţia aflându-se în prezent pe locul patru în clasamentul israelian, la nouă puncte în spatele liderului Maccabi Haifa.

De-a lungul carierei sale de tehnician, Matthaus a mai antrenat echipele Rapid Viena, Partizan Belgrad, Atletico Paranaense şi reprezentativa Ungariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici