Matulevicius ar putea juca în ultimele şapte meciuri ale sezonului

Atacantul Deivydas Matulevicius, care a suferit o operaţie la finalul lunii octombrie a anului trecut, ar putea reveni pe gazon la 19 aprilie, prinzând astfel ultimele şapte meciuri ale echipei Pandurii Târgu Jiu din actualul sezon al Ligii I, informează site-ul oficial al clubului gorjean

39 afișări
Imaginea articolului Matulevicius ar putea juca în ultimele şapte meciuri ale sezonului

Deivydas Matulevicius (Imagine: Remus Badea / Mediafax Foto)

"Cu Matulevicius aveam o înţelegere că vine după meciul cu Ceahlăul, dar am decis să mai rămână la recuperare şi va veni peste două săptămâni şi va intra pe teren. S-ar putea să-l vedem prin etapa a 9-a", a declarat antrenorul Cristian Pustai.

Atacantul lituanian a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc la finalul lunii octombrie şi se află în perioada de recuperare la Bucureşti.

În ceea ce îl priveşte pe Cornel Predescu, care a suferit o accidentare la ligamentele de la genunchi în vara anului trecut într-un meci amical, acesta e încă departe de revenirea pe teren. "În cazul lui Predescu e clar, nu cred că va juca în acest retur", a mai spus Pustai.

Mijlocaşul sosit în urmă cu un an de zile de la Gloria Bistriţa ar putea prinde câteva meciuri pe final de sezon la echipa Pandurii II, dar totul depinde de felul cum va decurge recuperarea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici