Mauricio Pochettino ar putea reveni la Tottenham

Clubul de fotbal Tottenham Hotspur a purtat discuţii cu argentinianul Mauricio Pochettino pentru o întoarcere neaşteptată la clubul londonez. Pochettino, demis de Spurs în urmă cu 18 luni, s-a alăturat lui Paris Saint-Germain în ianuarie, iar acum surprinde, luând în calcul revenirea la Londra.

144 afișări
Imaginea articolului Mauricio Pochettino ar putea reveni la Tottenham

Mauricio Pochettino ar putea reveni la Tottenham

Se crede că argentinianul este interesat de revenirea la fostul său club, care a întâmpinat dificultăţi în încercarea de a găsi un înlocuitor pentru José Mourinho, ideea unei reveniri, iniţial considerată nerealistă, având acum şanse de a fi pusă în practică, informează publicaţia theguardian.com.

Se pare că Pochettino, care mai are un an de contract la PSG, nu este mulţumit în capitala Franţei. Conform sursei amintite, relaţia dintre argentinian şi directorul sportiv Leonardo nu este una optimă, semieşecurile lui PSG din acest sezon dând loc unor neînţelegeri.

Deşi Pochettino a câştigat Cupa Franţei, echipa sa de vedete a terminat pe locul doi în Ligue 1, în urma lui Lille, şi a pierdut semifinala Ligii Campionilor în faţa lui Manchester City.

Un cuvânt important în posibila plecare a lui Pochettino îl va avea PSG. Clubul francez nu doreşte să-l piardă pe argentinian şi ar putea bloca orice încercare a acestuia de a pleca.

PSG, care l-a angajat pe Pochettino după ce l-a concediat pe Thomas Tuchel, în decembrie anul trecut, ar prefera să evite neplăcerea de a fi nevoit să găsească un nou manager în această vară.

Tottenham, care l-a concediat pe Mourinho în aprilie, şi-l doreşte pe Pochettino, în ciuda opoziţiei celor de la PSG. Numirea lui Pochettino la Spurs ar fi un impuls uriaş pentru Daniel Levy, preşedintele asediat de fanii lui Tottenham. Levy, care l-a înlocuit pe Pochettino cu Mourinho, s-a confruntat cu critici după un sezon dezamăgitor, care s-a încheiat cu Tottenham pe locul şapte în Premier League şi calificarea in extremis pentru Europa Conference League.

Tottenham, care a terminat sezonul cu Ryan Mason în funcţia de interimar, se află în dificultate. Harry Kane a precizat că vrea să plece, provocând interesul celor de la Chelsea, Manchester City şi Manchester United, context în care echipa are nevoie stringentă de întăriri.

Printre numele importante aflate pe lista posibililor manageri, în cazul în care varianta Pochettino nu se va realiza, sunt Erik ten Hag, care a semnat recent o prelungire a contractului cu Ajax, până în 2023, dar şi Antonio Conte, care a părăsit miercuri pe Inter Milano.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici