Maurizio Zamparini: Delio Rossi are unu la sută şanse să rămână la Palermo

Preşedintele clubului Palermo, Maurizio Zamparini, a declarat duminică, după înfrângerea, cu scorul de 7-0, din meciul de pe teren propriu cu Udinese, că antrenorul Delio Rossi are unu la sută şanse să rămână în funcţie, informează cotidianul Gazzetta dello Sport

13 afișări

"Rossi are unu la sută şanse să rămână la Palermo. O echipă distrusă, mi-a stricat-o pe Palermo. I-am spus să revizuiască apărarea şi nu a făcut-o. Rossi nu mi l-a folosit pe Munoz, care este cel mai bun din apărare. Nu se poate juca astfel", a spus Zamparini.

Delio Rossi a declarat că deocamdată nu ştie ce se va întâmpla în ceea ce îl priveşte. "Nu ştiu ce se va întâmpla. Oricum nu demisionez, sunt un luptător" a menţionat el.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Rossi va fi demis luni, iar la conducerea tehnică ar urma să fie adus Serse Cosmi.

Formaţia Palermo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (5-0), de echipa Udinese, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Di Natale '10, '41, '60 (penalti) şi Sanchez '19, '28, '42, '48. La Palermo, fundaşul Dorin Goian nu a fost inclus în lotul pentru această partidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici