Mauro Icardi lasă Italia pentru Franţa. Argentinianul a semnat cu PSG

  • Inter Milano a anunţat transferul lui Mauro Icardi la PSG
  • Atacantul argentinian a fost împrumutat în sezonul 2019-2020 la PSG
  • Presa din Franţa notează că PSG ar plăti 60 de milioane de euro pe Icardi
272 afișări
Imaginea articolului Mauro Icardi lasă Italia pentru Franţa. Argentinianul a semnat cu PSG

Mauro Icardi i-a convins pe şeicii din Paris. Inter Milano, echipa la care argentianul a ajuns în 2013, a anunţat despărţirea de atacant. PSG va plăti în jur de 60 de milioane de euro pe Icardi. Conaţionalul lui Messi a jucat şi în acest sezon pentru campiona Franţei, sub formă de împrumut de la Inter. 

"FC Internazionale Milano anunţă transferul definitiv al lui Mauro Icardi la Paris Saint Germain: atacantul născut în 1993 se transferă cu titlu definitiv la clubul francez.  Clubul îi mulţumeşte jucătorului pentru cele şase sezoane petrecute aici şi îi doreşte tot ce e mai bun pentru următoare sa aventură profesională", se arată în comunicatul celor de la Inter.

În acest sezon, Mauro Icardi a evoluat în 31 de meciuri în tricoul echipei PSG şi a marcat 20 de goluri. Autorităţile din Franţa au decis să nu se mai reia fotbalul, campionatul a fost încheiat şi PSG a fost desemnată câştigătoarea titlului, al treilea la rând. Campioana din Ligue 1 va reveni în meciurile oficiale în această vară. PSG  este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici