Max Verstappen se impune în Mexic şi stabileşte un nou record de victorii într-un sezon

Marele Premiu al Mexicului i-a adus olandezului Max Verstappen a 14-a victorie a sezonului, cifră care reprezintă un nou record în Formula 1, vechea performanţă aparţinându-i lui Michael Schumacher şi lui Sebastian Vettel, cu 13 reuşite într-un singur sezon.

1011 afișări
Imaginea articolului Max Verstappen se impune în Mexic şi stabileşte un nou record de victorii într-un sezon

Max Verstappen se impune în Mexic şi stabileşte un nou record de victorii într-un sezon

Deja câştigător al ediţiei 2022 a Formulei 1, Max Verstappen a plecat din pole position şi a reuşit să îşi valorifice acest avantaj, terminând cu peste 15 secunde avans faţă de Lewis Hamilton, de la Mercedes.

Favoritul tribunelor, Sergio Perez a trecut linia de sosire pe locul 3 şi e pe poziţia a 3-a în clasamentul general, cu 265 de puncte, la doar 2 distanţă de Charles Leclerc, ocupantul locului 2.

În clasamentul constructorilor, Mercedes, pe locul 3, s-a apropiat la 40 de puncte de Ferrari, care e pe locul secund, titlul mondial fiind deja adjudecat de Red Bull Racing.

Penultima cursă a sezonului se dispută peste două săptămâni în Brazilia, la Sao Paulo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici