Maxim a semnat cu VfB Stuttgart: "E un club mare. Vreau să arât cât mai curând ce pot"

Clubul VfB Stuttgart a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile jucătorului echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Maxim, acesta semnând un contract valabil până în 30 iunie 2017.

239 afișări
Imaginea articolului Maxim a semnat cu VfB Stuttgart: "E un club mare. Vreau să arât cât mai curând ce pot"

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Maxim va purta la Stuttgart tricoul cu numărul 44.

"VfB Stuttgart este un club mare. Sunt foarte bucuros că am venit aici. Bundesliga este unul din cele mai importante campionate din lume. Este o oportunitate mare pentru mine şi o provocare să evoluez aici. Acum vreau să mă alătur colegilor cât mai curând şi să arăt ce pot", a declarat Maxim.

Transferul lui Alexandru Maxim a fost anunţat şi de site-ul oficial al grupării Pandurii.

Cele două grupări nu au precizat valoarea transferului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici