Maximilian Nicu: Este o onoare pentru mine să fiu la naţionala României

Mijlocaşul Maximilian Nicu a declarat, luni, la reunirea lotului naţional pentru partidele cu Serbia şi Austria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, că se simte onorat de faptul că face parte din echipa României, pentru care este dispus să joace chiar şi uşor accidentat.

66 afișări
Imaginea articolului Maximilian Nicu: Este o onoare pentru mine să fiu la naţionala României

Maximilian Nicu: Este o onoare pentru mine să fiu la naţionala României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum mi-am cunoscut colegii, sper să o fac mai bine săptămâna aceasta. Au fost foarte amabili. Nicoliţă şi Tamaş au glumit cu mine şi a fost mai uşor aşa. E o onoare pentru mine să fiu la echipa naţională. Aşteptările sunt mari, eu mă bucur să fiu aici şi voi face tot ce pot pentru echipa naţională. Încă nu simt presiune asupra mea şi sper să nu fie. E un meci foarte important, poate decisiv, foarte greu, dar sper să ne ajute Dumnezeu şi să câştigăm. Nu o să fiu dezamăgit dacă nu voi juca. Sper să joc doar dacă voi merita. Şi dacă voi mai avea probleme la gleznă, eu voi juca şi cu dureri", a spus jucătorul cu dublă cetăţenie, română şi germană.

Mijlocaşul echipei Hertha Berlin a afirmat că ar fi ales naţionala României chiar dacă primea o propunere de a evolua pentru selecţionata Germaniei, deşi la nivel de club nu ar dori să evolueze în Liga I: "Dacă aş fi avut posibilitatea să joc în naţionala Germaniei cred că aş fi ales tot România. Acum nu aş mai juca în campionatul României pentru că am aşteptat mult să joc în prima ligă germană. Mai demult poate aş fi jucat în campioantul românesc. Nu cunosc foarte bine fotbalul românesc, dar cred că are potenţial".

În cadrul conferinţei de presă de la Casa Fotbalului, Maximilian Nicu a primit paşaportul românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici