Mbappe este mândru că pleacă de la PSG "cu capul sus" după ce a câştigat Cupa Franţei. Atacantul va anunţa la ce echipă merge "la momentul potrivit"

  • Kylian Mbappe a declarat că este mândru să plece de la Paris Saint-Germain cu "capul sus" după ce a câştigat sâmbătă finala Cupei Franţei.
  • Atacantul a precizat că va aştepta momentul potrivit pentru a confirma unde va juca în sezonul următor.
232 afișări
Imaginea articolului Mbappe este mândru că pleacă de la PSG "cu capul sus" după ce a câştigat Cupa Franţei. Atacantul va anunţa la ce echipă merge "la momentul potrivit"

Mbappe este mândru că pleacă de la PSG "cu capul sus" după ce a câştigat Cupa Franţei

"Să termini cu un trofeu într-o finală, nu există un mod mai bun. Mă simt foarte bine", a declarat Mbappe reporterilor după ce PSG a învins-o pe Lyon cu 2-1 în finala din oraşul Lille.

Contractul lui Mbappe expiră, iar acesta a confirmat recent că va pleca la finalul sezonului, fiind de aşteptat ca următoarea sa destinaţie să fie Real Madrid, chiar dacă nici el şi nici echipa spaniolă nu au făcut vreun anunţ.

"Tot ce mi-am dorit a fost să închei lucrurile bine cu clubul, cu un trofeu. Cred că există un timp pentru orice şi voi anunţa noua mea echipă la momentul potrivit", a spus el.

"Cred că va fi în câteva zile, aşa că nu este nicio problemă. Încă nu ştiu când. Mai sunt câteva detalii de rezolvat, dar cel mai important lucru a fost să termin cu bine aici", a adăugat Mbappe, care se va alătura în zilele următoare lotului Franţei pentru a se pregăti pentru Euro 2024.

Mbappe a înscris 256 de goluri pentru PSG în 308 apariţii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici