Mbappe nu exclude rămânerea la PSG şi lămureşte controversa cu Neymar

Atacantul francez Kylian Mbappe a oferit marţi un interviu gazetei sportive L'Equipe în care a refuzat să spună explicit că va pleca de la Paris Saint Germain, odată cu expirarea contractului la sfârşitul sezonului, chiar dacă ar putea pleca liber, fiind intens curtat de spaniolii de la Real Madrid.

206 afișări
Imaginea articolului Mbappe nu exclude rămânerea la PSG şi lămureşte controversa cu Neymar

Jucătorul în vârstă de 22 de ani îşi anunţase clubul, în vară, că vrea să se alăture lui Real Madrid, însă PSG a refuzat ofertele clubului spaniol.

Întrebat dacă va pleca vara viitoare, Mbappe a declarat pentru cotidianul sportiv francez L'Equipe: "Sunt în fotbal de suficient de mult timp pentru a şti că adevărul de ieri nu este neapărat cel de azi, nici cel de mâine. Dacă mi s-ar fi spus că Messi va juca la PSG, nu aş fi crezut, aşa că nu se ştie niciodată ce se va întâmpla".

Mbappe, Lionel Messi şi Neymar formează ceea ce este considerat a fi cel mai interesant trio ofensiv din fotbalul de club, dar au avut probleme în a se integra, Mbappe arătându-şi în câteva rânduri frustrarea faţă de brazilian.

Mbappe a fost auzit spunând "acest vagabond, nu-mi pasează niciodată" într-un meci din Ligue 1, împotriva lui Montpellier, luna trecută.

"Da, da, am spus asta. Acestea sunt lucruri ce se întâmplă tot timpul în fotbal. Doar că nu este ceva care să rămână. De aceea, imediat după aceea, văzând câtă importanţă i-a fost dată subiectului, am vorbit cu el despre asta", a spus Mbappe.

"Am schimbat multe cuvinte de genul acesta în trecut şi vom continua să o facem, pentru că vrem să câştigăm, dar nu trebuie să existe resentimente. Nu există niciun resentiment, pentru că îl respect pe jucător şi pe om şi admir ceea ce este el".

"În acest moment, viitorul meu nu este prioritatea mea", a spus el. "Am irosit deja multă energie în această vară şi a fost obositor".

Mbappe este alături de echipa Franţei cu care se pregăteşte pentru turneul Final Four al Ligii Naţiunilor din această săptămână, cu o semifinală împotriva Belgiei joi, iar atacantul de la PSG a mai spus că doreşte să lase în urmă dezamăgirea de la Euro 2020.

Ratarea penalty-ului împotriva Elveţiei şi eliminarea campionilor mondiali de la Campionatul European ia adus multe critici lui Mbappe, care s-a confruntat şi cu abuzuri rasiste.

"Ceea ce m-a şocat, încă o dată, a fost să fiu numit maimuţă, din cauză că am ratat un penalty", a spus el.

"De aceea am vrut să fiu susţinut, nu pentru că am executat penalty-ul pe stânga şi Sommer l-a apărat. Asta e vina mea".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mbappe,
neymar,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici