Mbappe salvează onoarea lui Messi şi obţine cele 3 puncte pentru PSG în confruntarea cu Real Madrid

Kylian Mbappe a smuls toate cele 3 puncte de la posibila sa viitoare echipă Real Madrid, marcând golul victoriei în minutele suplimentare de joc ale confruntării din optimile Ligii Campionilor, salvând onoarea septuplului câştigător al Balonului de Aur, Lionel Mesi, care a ratat un penalty.

338 afișări
Imaginea articolului Mbappe salvează onoarea lui Messi şi obţine cele 3 puncte pentru PSG în confruntarea cu Real Madrid

Mbappe salvează onoarea lui Messi şi obţine cele 3 puncte pentru PSG în confruntarea cu Real Madrid

Paris Saint-Germain a învins marţi seara pe Real Madrid cu 1-0, la capătul unui meci care după 94 de minute părea că se va încheia cu o remiză albă.

Pe un Parc des Princes plin de fani încântaţi să vadă din nou la lucru în Liga Campionilor trioul de vis alcătuit din Messi, Mbappe şi Neymar, Real Madrid s-a recunoscut învinsă de un gol marcat la ultima fază a meciului de starul Kylian Mbapp.

Acesta a luat pe cont propriu o acţiune, din marginea careului advers, a trecut maiestuos printre fundaşii madrileni Eder Militao şi Lucas Vazquez şi a strecurat mingea pe sub invincibilul, până atunci, Thibaut Courtois.

În schimb, nu a fost seara lui Lionel Messi, care, după ce acelaşi Mbappe a obţinut o lovitură de pedeapsă, nu a reuşit să-l învingă pe portarul belgian de la punctul cu var, în minutul 62 al partidei.

Paris Saint-Germain a dominat mare parte din cele 93 de minute precedente golului victoriei, campând în preajma careului oaspeţilor.

Carlo Ancelotti, cel care a fost votat drept cel mai bun antrenor al gazdelor din toate timpurile, a pregătit însă o defensivă masivă şi compactă, cu şase-şapte apărători formând un zid de netrecut în faţa lui Courtois, care a fost la post de fiecare dată când atacanţii lui PSG a găsit o breşă.

În afară de o serie de ocazii la începutul reprizei secunde, presiunea exercitată de PSG a fost în mare parte atenuată, francezii nereuşind să ameninţe în mod real poarta spaniolilor.

Introducerea lui Neymar în minutul 72 a adăugat o altă dimensiune jocului parisienilor. La revenirea sa după accidentare, internaţionalul brazilian a intrat foarte decis, iar prezenţa sa în ofensivă a părut să creeze breşe, care nu fuseseră posibile până atunci.

În ciuda victoriei, returul va fi unul intens, PSG necâştigând încă, în acest sezon de Liga Camppionilor, în deplasare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici