Mbappe susţine că nu există vreo ruptură între el şi antrenorul Luis Enrique

  • Kylian Mbappe a declarat că nu are nicio problemă cu managerul Luis Enrique, după ce a jucat marţi toate cele 90 de minute pentru Paris St. Germain, pentru prima dată din 14 februarie.
  • Atacantul a marcat ambele goluri în victoria cu 2-1 în Liga Campionilor pe terenul lui Real Sociedad.
83 afișări
Imaginea articolului Mbappe susţine că nu există vreo ruptură între el şi antrenorul Luis Enrique

Mbappe susţine că nu există vreo ruptură între el şi antrenorul Luis Enrique

Căpitanul naţionalei Franţei a informat luna trecută clubul din Ligue 1 că va pleca la sfârşitul sezonului, scrie Reuters.

Mbappe a fost înlocuit în ultimele două meciuri ale lui PSG din Ligue 1, ambele încheiate la egalitate.

"Relaţia mea cu antrenorul este bună. Nu există nicio problemă, chiar dacă unii ar putea crede că există. Am multe probleme, dar antrenorul nu este una dintre ele", a declarat Mbappe.

Întrebat despre înlocuirile lui Mbappe în ultimele meciuri, managerul lui PSG, Luis Enrique, a declarat pentru Canal Plus: "Kylian va marca 50 de goluri, va da 25 de pase de gol cu orice antrenor, cu orice echipă. Viitorul său imediat nu va fi aici, aşa că va trebui să testăm alte soluţii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici