McLaren a oficializat înţelegerea cu pilotul Jenson Button

Campionul mondial al Formulei 1, Jenson Buton, a semnat o înţelegere "pe mai mulţi ani" cu echipa McLaren, a anunţat, miercuri, team-ul britanic într-un comunicat pe site-ul oficial.

10 afișări
Imaginea articolului McLaren a oficializat înţelegerea cu pilotul Jenson Button

McLaren a oficializat înţelegerea cu pilotul Jenson Button (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"McLaren are plăcerea să vă anunţe parafarea acordului cu campionul en-titre Jason Button pentru mai mulţi ani. Button va face parteneriat cu campionul mondial din 2008, Lewis Hamilton, care va fi pentru al patrulea sezon consecutiv pilotul echipei McLaren", se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei britanice.

Button a declarat că în ciuda faptului că a cucerit titlul mondial al piloţilor în acest sezon al F1 cu echipa Brawn GP, a decis să mergă la formaţia McLaren pentru o nouă provocare.

"Întotdeauna e dificil să iei o decizie de a pleca de la o echipă la care ai fost mult timp. Totuşi, viaţa este reprezentată de provocări şi, cel mai important dintre toate, e să te provoci pe tine. Deci, cu toate că am câştigat Campionatul Mondial cu Brawn GP, am recunoscut mereu că doresc să-mi continui cariera cu noi provocări. De aceea am decis să mă alătur echipei McLaren", a spus Button.

Jenson Button (Brawn GP) a acumulat 95 de puncte în cele 17 etape al campionatului F1, performanţă cu care a reuşit să cucerească titlul mondial. El a fost urmat în clasament de Sebastian Vettel (Red Bull), la 11 puncte distanţă, şi de Rubens Barrichello (Brawn GP), la 18 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici