McLaren a semnat un contract cu un puşti de 14 ani

Echipa McLaren a semnat un contract cu un puşti olandez de 14 ani, Nyck de Vries, care va fi inclus în programul de dezvoltare a carierei tinerilor piloţi, el urmând să se pregătească sub coordonarea lui Anthony Hamilton, tatăl campionului mondial Lewis Hamilton, informează site-ul autosport.com.

22 afișări
Imaginea articolului McLaren a semnat un contract cu un puşti de 14 ani

McLaren a semnat un contract cu un puşti de 14 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nyck de Vries a concurat, până în prezent, în mai multe curse de karting.

"Echipa McLaren şi-a luat angajamentul de a susţine tinerele talente. Considerăm că este responsabilitatea unei comunităţi auto de a încuraja şi îngriji concurenţi juniori şi ne-am luat angajamentul de a face acest lucru. Nyck pare să aibă un viitor strălucit şi aşteptăm cu nerăbdare să-l sprijinim în cariera sa, oferindu-i suportul şi pregătirea de care are nevoie pentru a avea succes", a declarat Martin Whitmarsh, managerul McLaren-Mercedes.

La rândul său, Nyck de Vries a declarat că este onorat de sprijinul primit din partea celor de la McLaren. "Vizita mea la McLaren Technology Centre a fost o experienţă deosebită şi sunt onorat şi recunoscător pentru sprijinul pe care cei de la McLaren mi-l vor oferi în vederea dezvoltării carierei mele", a afirmat tânărul sportiv.

Programul McLaren de dezvoltare a carierei tinerilor piloţi şi-a arătat deja roadele, după ce Lewis Hamilton, unul dintre cei care l-au urmat, a devenit campion mondial în 2008, la mai puţin de doi ani de la debutul său în Formula 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici