MCM Târgovişte conduce cu 2-0 la general în finala Diviziei A

Echipa de baschet feminin MCM Târgovişte conduce cu 2-0 la general formaţia LMK Sf. Gheorghe, pe care a învins-o sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 84-64 (47-37), în finala Diviziei A.

1 afișare

Principalele marcatoare ale meciului au fost Kajdacsi 15 puncte şi Duffy 13, pentru gazde, respectiv Boriga 19, Givens 18 puncte, pentru MCM Târgovişte. În prima partidă a finalei, MCM a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 63-43 (31-24).

În semifinale, MCM a eliminat CSM Satu Mare, care a cucerit ulterior medaliile de bronz, iar LMK a trecut de BC Alexandria.

Finala feminină se dispută în cinci meciuri, alternativ, următorul fiind programat în 20 mai, la Târgovişte, care dacă va fi câştigat de gazde le va aduce şi tricourile de campioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici