Meci amical Hertha Berlin - Real Madrid pe 27 iulie

Gruparea Hertha Berlin, care şi-a asigurat promovarea în prima ligă germană, după un sezon petrecut în eşalonul secund, a anunţat, joi, că va disputa un meci amical în compania formaţiei Real Madrid, pe 27 iulie, la Stadionul Olimpic din Berlin, informează AFP.

11 afișări

"Pentru noi, acest meci cu Real Madrid nu este numai un meci de prestigiu, ci şi un mod de a-i recompensa pe minunaţii noştri suporteri, care ne-au susţinut într-un mod incredibil. Suntem mândri să-i primim pe cei de la Real Madrid şi pe toate starurile lor la Berlin", a declarat managerul clubului, Michael Preetz.

În acest sezon, Hertha Berlin a avut în medie 55.000 de spectatori la fiecare meci, deşi a evoluat în eşalonul secund, la două meciuri, cele cu formaţia Union Berlin, înregistrându-se chiar 70.000 de spectatori.

În ultimul meci al sezonului, Hertha Berlin va întâlni formaţia Augsburg, care şi-a asigurat deja promovarea, partida urmând să se dispute cu "casa închisă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici