Meci amical suspendat la Piteşti în urma unui scandal general

Un meci amical între echipele de ligă secundă FC Argeş şi CSM Râmnicu Vâlcea a fost suspendat, sâmbătă, la foarte scurt timp de la start, după un scandal general pornit de la un fault al oaspeţilor.

115 afișări
Imaginea articolului Meci amical suspendat la Piteşti în urma unui scandal general

Alin Artimon (Imagine: Radu Ciubotea / MediafaxFoto)

Partida s-a întrerupt în minutul 3, după ce fundaşul oaspeţilor, Tomozei, l-a faultat de la spate pe jucătorul piteştean Doman, iar vâlceanul a fost luat la pumni de persoanele de pe banca de rezerve argeşeană. Ulterior, jucătorii, antrenorii şi alţi oficiali ai celor două echipe s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, iar antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon, a scos echipa de pe teren.

Meciul nu s-a mai reluat.

Echipele care au intrat sâmbătă pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti au fost următoarele:

FC Argeş: Vreme - Negrea, Ianuşi, Negoiţă, Briceag - Popa, Cârstoiu, Răuţă, Doman - Ivănică, Stănescu.

CSM Râmnicu Valcea: Dzelme - Tomozei, Plecanciuc, I. Popescu, Vătăjelu - Vasile, Pârvu, S. Popescu, Văduva - Totâlcă, C. Stoica.

Incidentele nu s-au soldat cu persoane rănite, cei implicaţi în scandal neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici