Meci de rugby câştigat de Steaua în noroi - GALERIE FOTO

Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, prima ediţie a Memorialului "Eroii Revoluţiei" la rugby, organizat în memoria foştilor jucători Florică Murariu şi Radu Durbac, în urma victoriei obţinute în faţa formaţiei ruse Enisei Krasnoyarsk, cu scorul de 21-0 (14-0).

165 afișări
Imaginea articolului Meci de rugby câştigat de Steaua în noroi - GALERIE FOTO

Meci de rugby câştigat de Steaua în înoroi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Vicecampioana României a reuşit să înscrie trei esesuri, prin Samuel Mariş (2) şi Daniel Ianus, toate fiind transformate de Ionuţ Dumbravă.

În finala mică, RCJ Farul Constanţa s-a impus, cu scorul de 19-8, în faţa echipei Politehica Iaşi.

La festivitatea de premiere, cupele şi diplomele au fost înmânate de comandantul CSA Steaua Bucureşti, George Boroi, de Bobby Durbac, fiul fostului intenaţional, şi Costică Murariu, fratele lui Florică Murariu.

Competiţia s-a disputat pe stadionul Ghencea II din cadrul Complexului Sportiv al Armatei Steaua, calitatea partidelor fiind afectată de starea gazonului în urma ninsorilor şi a ploilor care au căzut în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici