Meci iREAL la Madrid. Hattrick-ul lui Benzema îi elimină pe Messi, Neymar şi Mbappe din Liga Campionilor

Duelul atacanţilor francezi Karim Benzema şi Kylian Mbappe a decis miercuri confruntarea dintre Real Madrid şi PSG, din optimile Ligii Campionilor. După ce Mbappe a deschis scorul înainte de pauză, Benzema a reuşit un hat-trick în doar 17 minute, profitând de un şir de greşeli în apărarea pariziană.

5447 afișări
Imaginea articolului Meci iREAL la Madrid. Hattrick-ul lui Benzema îi elimină pe Messi, Neymar şi Mbappe din Liga Campionilor

Meci iREAL la Madrid. Hattrick-ul lui Benzema îi elimină pe Messi, Neymar şi Mbappe din Liga Campionilor

PSG a dat impresia echipei mai bine plasate în teren, în prima repriză. Mbappe a deschis scorul în minutul 34, însă golul nu a fost validat pe motiv de offside.

Peste doar 5 minute, acelaşi jucător, pentru a cărui semnătură se luptă ambele echipe, a reuşit în cele din urmă să marcheze, după un contraatac în mare viteză, lansat de Neymar Jr.

După pauză, PSG a continuat să domine, până când, în minutul 61, portarul Donnarumma a bâlbâit un balon în faţa porţii sub presiunea lui Benzema. Mingea a ajuns ţn colţul opus al careului mic la Vinicius, care l-a servit perfect din nou, central, pe Benzema. Atacantul francez a îndeplinit o formalitate, egalând la 1-1.

Au urmat apoi alte două momente ce l-au avut în primplan pe Benzema. În minutul 76, acesta e preluat conducerea, cu un şut din careu, după o pasă filtrantă a lui Modric, profitând şi de o greşeală de plasare în jocul de offside a unui jucător parizian.

La faza imediat următoare reluării meciului, madrilenii au lansat un nou contraatac, Marquinos a respins la întâmplare o minge la marginea careului mare, de unde Benzema a şutat fără preluare, la colţul lung al porţii lui Donnarumma, ducând scorul meciului la 3-1 şi cel general, al dublei confruntări din optimi, la 3-2.

Real Madrid se califică aşadar în sferturile de finală ale UEFA Champions League, alăturându-se lui Liverpool, Bayern Munchen şi Manchester City.

Cetăţenii au remizat, tot miercuri seara, pe Etihad Stadium, în faţa celor de la FC Porto, după ce în tur câştigaseră în Portugalia cu 5-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici