Meci spectaculos în Premier League între Manchester City şi Liverpool. Lupta pentru tiltu rămâne deschisă

Manchester City a rămas cu un punct în faţa lui Liverpool în fruntea clasamentului Premier League, după ce mult aşteptata confruntare dintre giganţi s-a încheiat cu un egal vibrant, 2-2, pe Etihad Stadium.

666 afișări
Imaginea articolului Meci spectaculos în Premier League între Manchester City şi Liverpool. Lupta pentru tiltu rămâne deschisă

Meciul s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor încă de la început, când City a trecut în avantaj din minutul 5, după ce lovitura lui Kevin De Bruyne a fost deviată de portarul lui Liverpool, Alisson.

Cu toate acestea, în timp ce publicul gălăgios de acasă simţea că echipa lui Jurgen Klopp se clatină, Liverpool şi-a arătat curajul, regrupându-se şi egalând opt minute mai târziu prin Diogo Jota, asistat de o pasă perfect amortizată de Trent Alexander-Arnold.

Gabriel Jesus a restabilit avantajul lui City în minutul 36.

A fost prima dată când Liverpool a fost condusă la pauză în Premier League în acest sezon, dar nu a avut nevoie de mult timp pentru a restabili egalitatea, marcând la 46 de secunde după reluare, scrie Reuters.

Mohamed Salah a preluat mingea pe flancul drept şi a despicat apărarea lui City cu o pasă superbă pentru Sadio Mane, care a dat buzna spre poartă înainte de a transforma cu precizia sa obişnuită.

City a fost uimită, dar echipa lui Pep Guardiola şi-a revenit şi a recăpătat controlul la mijlocul terenului pentru o mare parte din a doua repriză şi a fost cea mai aproape de a câştiga meciul.

Raheem Sterling a crezut că a dat din nou gazdelor avantajul în minutul 63, alergând la o minge strălucitoare a lui De Bruyne, doar că fostul atacant al lui Liverpool a fost declarat în offside în urma unei revizuiri VAR.

În minutul 90, Riyad Mahrez, înlocuitorul lui City, a ras exteriorul stâlpului cu o lovitură liberă, iar în timpul de odihnă, algerianul a avut o mare şansă de a câştiga meciul, dar încercarea sa de a marca cu un cip a fost în afara ţintei.

Rezultatul a fost o repetare a scorului din octombrie de pe Anfield şi a fost prima dată când City a marcat primul şi nu a continuat să câştige în Premier League în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici