Meciul Albania - Israel a fost mutat din cauza unui posibil atac terorist. Autorităţile au arestat deja patru suspecţi

Federaţia de Fotbal din Albania, fosta adversară a României din grupa de la EURO 2016, a fost nevoită să mute meciul cu Israel, din preliminariile Campionatului Mondial 2018, din cauza unor posibile atacuri cu bombă: autorităţile au arestat deja patru suspecţi, potrivit AFP.

388 afișări
Imaginea articolului Meciul Albania - Israel a fost mutat din cauza unui posibil atac terorist. Autorităţile au arestat deja patru suspecţi

Meciul Albania - Israel a fost mutat din cauza unui posibil atac terorist. Autorităţile au arestat deja patru suspecţi

Într-un Serbia – Albania, din 2014, oaspeţii au ridicat o dronă de care era agăţat un steag cu Albania mare, fapt care i-a scos din minţi pe sârbi. Aceştia au ripostat violent şi au pierdut meciul la masa verde cu 0-3. În returul din grupă, oficialii şi autorităţile din Albania au luat măsuri stricte de siguranţă şi au mers până la a aduce lunetişti pe clădirile din jurul stadionului.

Acum, Albania are parte de un nou episod neplăcut, după ce au mutat meciul cu Israel de la Shkodra, la Elbasa, din motive de securitate.

Poliţia albaneză a reţinut patru persoane suspectate de terorism, care ar fi recrutat, în trecut, oameni pentru gruparea teroristă Statul Islamic. Publicaţia albaneză Panorama a dezvăluit că printre cele patru persoane s-ar fi aflat un doctor şi trei frizeri, care plănuiau să obţină explozibil pentru meciul de sâmbătă, de la Shkodra.

Clasamentul grupei G din preliminariile Campionatului Mondial:

1. Spania - 7p
2. Italia - 7p
3. Albania - 6p
4. Israel - 6p
5. Macedonia - 0p
6. Liechtenstein - 0p.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici