Meciul amical Fortuna Dusseldorf - Benfica, anulat după un incident între Luisao şi arbitru - VIDEO

Un meci amical între echipele Fortuna Dusseldorf şi Benfica Lisabona a fost anulat, sâmbătă, după un incident în care au fost implicaţi fotbalistul oaspeţilor, Luisao, şi arbitrul Christian Fischer, acesta din urmă căzând la pământ după un contact cu jucătorul şi rămânând nemişcat pe gazon pentru scurt timp.

271 afișări
Imaginea articolului Meciul amical Fortuna Dusseldorf - Benfica, anulat după un incident între Luisao şi arbitru - VIDEO

Meciul amical Fortuna Dusseldorf - Benfica, anulat după un incident între Luisao şi arbitru - VIDEO

Potrivit Mais Futebol, incidentul a avut loc în minutul 41 al jocului. Mijlocaşul Javi Garcia, de la Benfica, care avea deja un cartonaş galben, a comis un fault în apropierea careului germanilor. Arbitrul Fischer a scos imediat cartonaşul galben, ceea ce i-a revoltat pe fotbaliştii oaspeţi. Primul care a reacţionat a fost Maxi Pereira, Javi Garcia luându-se cu mâinile de cap, surprins de faptul că urma să fie eliminat. În momentul în care arbitrul se îndrepta spre spaniol, Luisao s-a apropiat de central, s-a ciocnit de el şi l-a doborât. Arbitrul a rămas întins pe gazon, nemişcat, în faţa jucătorilor de la Benfica, uimiţi de reacţia sa. Jucătorii germani şi arbitrii asistenţi s-au apropiat şi ei şi au cerut ajutorul medicilor. Christian Fischer şi-a revenit însă, s-a ridicat şi a decis să plece la vestiare. După scurt timp, amicalul a fost anulat, iar Fortuna Dusseldorf s-a împărţit în două echipe care să joace între ele.

"Arbitrul a fost atacat şi a avut nevoie să fie tratat de doctorii noştri, în vestiar. Din cauza incidentului meciul a fost anulat. Ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare pentru noi, dar acum este un motiv de tristeţe", a declarat preşedintele clubului din Dusseldorf, Peter Frymuth.

Site-ul oficial al grupării Benfica notează că meciul a fost anulat din cauza "unei lamentabile scene de teatru a arbitrului german Christian Fischer".

De asemenea, Luisao consideră regretabil comportamentul arbitrului. "Era un meci de pregătire şi arbitrul a avut o atitudine regretabilă. Eu nu am avut niciun gest agresiv. Am încercat să fiu în faţa colegilor mei şi l-am văzut pe arbitru căzând. Nu mă tem că aş putea fi sancţionat şi îmi voi continua normal viaţa de fotbalist profesionist", a precizat el.

Cotidianul Record notează că Fortuna Dusseldorf va depune o plângere la UEFA în legătură cu acest meci amical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici