Meciul EXPLOZIV Manchester City-Tottenham a stârnit reacţii fără sens. Ce a postat un oficial, probabil după ce a aruncat cu tastatura | FOTO

Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, echipa fiind eliminată de Tottenham Hotspur într-un meci incredibil jucat pe Stadionul Etihad, iar emoţiile au atins cote maxime şi în afara terenului, transmite as.com.

2060 afișări
Imaginea articolului Meciul EXPLOZIV Manchester City-Tottenham a stârnit reacţii fără sens. Ce a postat un oficial, probabil după ce a aruncat cu tastatura | FOTO

Meciul EXPLOZIV Manchester City-Tottenham a stârnit reacţii fără sens pe Twitter. Ce a postat un oficial, probabil după ce a aruncat cu tastatura | FOTO

A doua parte a partidei dintre Manchester City şi Tottenham Hotspur nu ar fi putut să se desfăşoare mai suprinzător în ultimele momente ale meciului. Aşadar, este de înţeles că la acel nivel de tensiune maximă, unii ar putea să reacţioneze iraţional.

În ultimele cinci minute ale meciului extraordinar, Raheem Sterling a marcat golul decisiv pentru Tottenham Hotspur, relateaz as.com.

Jucătorii şi-au pierdut controlul, la fel ca şi mulţimea din tribune, dar chiar şi contul oficial de Twitter al echipei Manchester City a avut o „cădere nervoasă”. Responsabilul de social media al clubului din Premier League nu a mai fost în stare să-şi controleze nervii şi a transmis un mesaj fără sens, probabil scris prin „aruncarea tastaturii” în timpul momentelor tensionate.

 

Comentariile nu au întârziat să apară, utilizatorii reţelei Twitter exprimându-şi şi ei frustrarea faţă de finalul exploziv al meciului. „Plângem în tribune!!” şi „Asta probabil înseamnă << omoară-mă acum>> în Manchester” au fost câteva dintre comentariile scrise la postare.

După un meci strâns în retur, în care Tottenham s-a impus cu 1-0, partida retur de pe terenul lui Manchester City a adus şapte goluri, cinci dintre ele venind în primele 21 de minute. Sterling a deschis scorul după doar patru minute, însă sud-coreeanul Son a reuşit o dublă în minutele şapte şi zece. Bernardo Silva a restabilit egalitatea un minut mai târziu, iar Sterling a adus-o din nou în avantaj pe City. Sergio Aguero a marcat pentru 4-2 în minutul 59, însă Fernando Llorente a marcat pentru Tottenham în minutul 74, ducând scorul la 4-3 pentru gazde, rezultat la care elevii lui Pochettino erau calificaţi. Momentul culminant al duelului dintre formaţiile engleze a avut loc în minutul 90+2, când Sterling a înscris, dar golul său a fost anulat pentru offside după verificarea VAR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici