MECIUL FC BASEL - STEAUA Reghecampf: Echipa elveţiană este favorită. Pentru noi este ultima şansă de a ajunge în primăvara europeană

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, că Steaua îşi doreşte să câştige meciul cu FC Basel, din etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, consideră că aceasta este ultima şansă pentru stelişti să acceadă în primăvara europeană.

519 afișări
Imaginea articolului MECIUL FC BASEL - STEAUA Reghecampf: Echipa elveţiană este favorită. Pentru noi este ultima şansă de a ajunge în primăvara europeană

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, sperăm ca mâine seară să facem un meci mult mai bun şi să nu mai facem greşeli ca la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită pentru meciul de mâine. Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc", a declarat Reghecampf.

Portarul Ciprian Tătăruşanu consideră, la fel ca şi antrenorul său, că meciul de miercuri este decisiv pentru primăvara europeană: "Este un joc decisiv, avem nevoie de o victorie pentru şanse în primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mult mai bun ca la Bucureşti. Basel este o echipă puternică, bine organizată, solidă şi trebuie să ne autodepăşim pentru a obţine ce ne dorim".

Partida FC Basel - Steaua, contând pentru etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakobs Park.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici