Meciul Gloria Buzău - Dinamo se dispută cu casa închisă

Meciul Gloria Buzău - Dinamo Bucureşti, programat duminică, la ora 17.00, în etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa cu casa închisă.

413 afișări
Imaginea articolului Meciul Gloria Buzău - Dinamo se dispută cu casa închisă

Meciul Gloria Buzău - Dinamo se dispută cu casa închisă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Pentru partida cu Dinamo, conducerea clubului buzoian a pus în vânzare 11.000 de bilete, iar vineri la prânz mai erau disponibile aproximativ 150 de tichete la tribuna I. Preţurile stabilite pentru această partidă au fost 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I.

La Buzău şi-au anunţat prezenţa şi 500 de suporteri dinamovişti, cărora le-a fost amenajat un sector la peluză.

"Meciul va fi extraordinar de greu, dar mizez pe presiunea care există acum asupra jucătorilor dinamovişti şi pe evoluţiile noastre foarte bune din meciurile cu CFR Cluj şi Oţelul Galaţi. Nu ne temem de cineva anume de la Dinamo, cel mai mare pericol ar putea veni totuşi de la loviturile libere executate de Claudiu Niculescu", a declarat preşedintele grupării buzoiene, Mihai Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici