Meciul România-Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, reprogramat în 5-6 februarie 2021

  • Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat luni că meciul România-Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, programat iniţial în aprilie 2020, a fost reprogramat în 5-6 februarie 2021.
  • Potrivit unui comunicat al FRT, Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, luni, noile date de desfăşurare ale partidelor din cadrul Fed Cup.
127 afișări
Imaginea articolului Meciul România-Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, reprogramat în 5-6 februarie 2021

Meciul România-Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, reprogramat în 5-6 februarie 2021

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat luni că meciul România-Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, programat iniţial în aprilie 2020, a fost reprogramat în 5-6 februarie 2021. Finala competiţiei va avea loc în aprilie 2021, la Budapesta.

Potrivit unui comunicat al FRT, Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, luni, noile date de desfăşurare ale partidelor din cadrul Fed Cup.

„Astfel, în ceea ce priveşte Play-off-ului Grupei Mondiale a Fed Cup, fază a competiţiei care ne priveşte în mod direct, s-a luat decizia ca meciurile programate iniţial în luna aprilie 2020 să de joace în perioada 5-6 februarie 2021”, se arată în comunicat.

Astfel, România va întâlni Italia în prima săptămână din luna februarie 2021, meciul urmând să aibă loc în România. „Tot în luna aprilie 2020 erau programate şi Finale Fed Cup, dar ele vor avea loc în 2021, tot la Budapesta, în perioada 13-18 aprilie”, a mai anunţat FRT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tenis,
fed cup,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici