Meciul Sepsi OSK – FC U Craiova se rejoacă. Partida fusese întreruptă de arbitru

Comisia de Recurs a dat decizia: Sepsi – FC U Craiova se rejoacă! „Dispune rejucarea şi menţine sancţiunea 6 etape pentru suporteri şi amendă 22.500”, în cazul FC U Craiova, scrie prosport.ro.

620 afișări
Imaginea articolului Meciul Sepsi OSK – FC U Craiova se rejoacă. Partida fusese întreruptă de arbitru

Meciul Sepsi OSK – FC U Craiova se rejoacă. Partida fusese întreruptă de arbitru

Cele două echipe au ajuns să se judece la Comisia de Recurs din cadrul FRF după ce meciul de pe 29 ianuarie dintre Sepsi OSK şi FC U Craiova a fost oprit definitiv de arbitrul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei finanţate de Adrian Mititelu.

După ce Comisia de Disciplină a hotărât ca Sepsi OSK să câştige meciul la „masa verde”, Adrian Mititelu a hotărât să meargă la Comisia de Recurs pentru a-şi face dreptate. După ce pe 2 martie verdictul a fost amânat până pe 7 martie, Comisia de Recurs a rămas în pronunţare până azi, 9 martie.

Cu cele trei puncte câştigate de Sepsi OSK la „masa verde”, formaţia condusă de Cristiano Bergodi se află pe locul şase în clasamentul din Superliga, cu 42 de puncte. De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu este pe şapte, cu 40 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici