Meciul Simona Halep - Anastasia Sevastova se joacă vineri, de la ora 15:00, la Madrid, pe terenul central

Organizatorii turneului de la Madrid au afişat programul zilei de vineri, 12 mai. Semifinala Simonei Halep (8 WTA) cu letona Anastasia Sevastova (22 WTA) este programată pe terenul central, de la ora 15:00.

931 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Anastasia Sevastova se joacă vineri, de la ora 15:00, la Madrid, pe terenul central

Meciul Simona Halep - Anastasia Sevastova se joacă vineri, de la ora 15:00, pe terenul central

Halep şi Sevastova sunt la egalitate, 3-3, la meciurile directe, însă românca s-a impus clar în ultimele două confruntări. Anul trecut, în finală la Bucureşti, Simona învingea cu 6-0, 6-0, iar recent, la Stuttgart, Halep s-a impus cu 6-3, 6-1, în sferturi.

Simona Halep, deţinătoarea titlului, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Madrid, după ce a învins-o pe CoCo Vandeweghe (SUA), cu un categoric 6-1, 6-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici