Meciul Steaua - CFR Cluj se va disputa cu casa închisă

Meciul Steaua - CFR Cluj, programat duminică, la ora 20.30, în etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa cu casa închisă, toate cele 18.000 de bilete puse în vânzare de gruparea din Bulevardul Ghencea epuizându-se în două zile.

19 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - CFR Cluj se va disputa cu casa închisă

Meciul Steaua - CFR Cluj se va disputa cu casa închisă

Miercuri, casele de la stadionul Steaua s-au închis în jurul orei 17.00, deşi programul era până la ora 18.00, deoarece toate tichetele s-au epuizat. FC Steaua a comercializat bilete pentru meciul cu CFR şi pe site-urile www.bilet.ro şi www.bilete.ro, însă şi acestea au epuizat stocul disponibil.

Steaua a pus în vânzare 18.000 de bilete, alte 6.000 de locuri fiind rezervate abonaţilor, iar 500 suporterilor clujeni. Suporterii Stelei au format cozi la casele de bilete marţi şi miercuri, în cele două zile de când s-au pus în vânzare tichetele, la punctele de distribuire de la stadion fiind în permanenţă sute de persoane.

FC Steaua a pus în vânzare marţi după-amiază biletele pentru partida cu CFR Cluj la următoarele preţuri: 5 lei la peluze, 15 lei la tribuna a doua, 25 de lei la tribuna întâi, 50 de lei la tribuna zero şi 75 de lei la fotolii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici