Meciul ŢSKA Moscova - Zenit, din campionatul Rusiei, amânat din motive de securitate

Meciul ŢSKA Moscova - Zenit Sankt Petersburg, programat sâmbătă, a fost amânat din motive de securitate, a anunţat liga rusă, în contextul în care Rusia este în stare de şoc după atentatele de luni.

16 afișări
Imaginea articolului Meciul ŢSKA Moscova - Zenit, din campionatul Rusiei, amânat din motive de securitate

Meciul ŢSKA Moscova - Zenit, din campionatul Rusiei, amânat din motive de securitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul, contând pentru etapa a IV-a a campionatului Rusiei, se va disputa la 14 aprilie.

Anunţul este urmare a deciziei ministrului rus de Interne de a amâna partida deoarece forţele de ordine se vor ocupa de asigurarea securităţii la festivităţile ocazionate de sărbătorile de Paşte.

"Paştele nu poate fi nici anulat, nici amânat", a afirmat purtătorul de cuvânt al ministrului.

Serviciile ruse de securitate sunt în alertă, după cele două explozii ce au avut loc luni dimineaţă, la un interval de 45 de minute, la staţiile de metrou Lubianka şi Park Kulturi, din Moscova, care au provocat moartea a cel puţin 39 de persoane şi rănirea altor câteva zeci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici