Meciul Universitatea Craiova-Steaua, din prima etapă a returului, riscă să se joace fără spectatori

Jandarmeria Dolj a înştiinţat LPF că nu-şi asumă riscul organizării cu spectatori a meciului Universitatea Craiova-Steaua, din prima etapă a returului, deoarece Stadionul Ion Oblemenco nu îndeplineşte unele condiţii, respectiv există camere de supraveghere defecte şi turnicheţii nu funcţioneză.

167 afișări
Imaginea articolului Meciul Universitatea Craiova-Steaua, din prima etapă a returului, riscă să se joace fără spectatori

Meciul Universitatea Craiova-Steaua, din prima etapă a returului, riscă să se joace fără spectatori (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Jandarmeria Dolj a înştiinţat LPF că la arena craioveană mai multe camere de supraveghere sunt deteriorate, turnicheţii nu funcţionează şi lipsesc scaune, astfel că nu-şi asumă riscul de a organiza cu spectatori meciul din prima etapă a returului Ligii I.

La rândul său, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a înştiinţat clubul Universitatea Craiova să nu pună în vânzare bilete de acces la meciul cu Steaua până vineri, când urmează să se facă o nouă inspecţie şi când se va decide dacă partida se va disputa cu sau fără spectatori.

Totodată, gruparea Universitatea Craiova ar putea să nu fie programată la această partida daca nu îşi va achita datoriile pe care le are faţă de unii jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici