Meciuri anulate în Europa, din cauza erupţiei vulcanice din Islanda

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat vineri seară că mai multe meciuri au fost anulate din cauza erupţiei vulcanice din Islanda, care face imposibilă deplasarea cu avionul în mai multe ţări.

20 afișări
Imaginea articolului Meciuri anulate în Europa, din cauza erupţiei vulcanice din Islanda

Meciuri anulate în Europa, din cauza erupţiei vulcanice din Islanda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform anunţului EHF, au fost anulate meciurile din grupa a doua de calificare la CE de tineret masculin, care urma să fie găzduită chiar de Islanda, începând de vineri.

De asemenea, partida retur din semifinalele Challenge Cup la feminin, dintre Buxtehuder Sportverein (Germania) şi HC Metalurg (Macedonia) a fost anulată din acelaşi motiv. Toate partidele vor fi reprogramate.

Un nor de cenuşă provocat de erupţia vulcanului de sub gheţarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei a perturbat, începând de joi, traficul aerian al mai multor ţări din Europa, determinând închiderea spaţiilor aeriene şi anularea a mii de curse aeriene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici