Meciuri de vis în Liga Campionilor de fotbal, în urma tragerii la sorţi

Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor, sezonul 2023/2024, a avut loc joi seara la Monaco. Aşa cum era de aşteptat, în urma tragerii la sorţi au fost stabilite grupe echilibrate şi dueluri de foc între echipe care vor să câştige trofeul.

443 afișări
Imaginea articolului Meciuri de vis în Liga Campionilor de fotbal, în urma tragerii la sorţi

Meciuri de vis în Liga Campionilor de fotbal, în urma tragerii la sorţi

În Grupa A se vor întâlni Bayern Munchen, Manchester United, FC Copenhaga şi Galatasaray.

În Grupa B au fost repartizate formaţiile Sevilla, Arsenal Londra, PSV Eindhoven şi Lens.

În Grupa C vor juca Napoli, Real Madrid, Braga şi Union Berlin, iar în Grupa D se vor confrunta Benfica, Inter, FC Salzburg şi Real Sociedad.

În Grupa E se vor bate pentru calificarea în fazele superioare ale competiţiei Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio şi Celtic.

În Grupa F se anunţă meciuri de foc între PSG, Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle

În Grupa G va juca formaţia care deţine trofeul, Manchester City, alături de RB Leipzig, Steaua Roşie Belgrad şi Young Boys.

În Grupa H au fost trase din urnă echipele Barcelona, FC Porto, Şahtior şi Antwerp.

Primele meciuri din grupe au fost programate pe 19 şi 20 septembrie, iar ultimele se vor juca pe 12 şi 13 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici