VIDEO Meciuri trucate în Liga a II-a de fotbal. Poliţia face 6 percheziţii în Brăila

  • Poliţia face şase percheziţii în Brăila în cazul unor meciuri trucate în Liga a II-a de fotbal.
  • Fotbalişti unei echipe de fotbal ar fi jucat sub capacitatea lor sportivă pentru trucarea meciurilor, obţinând astfel bani, inclusiv din pariuri.
695 afișări

IGPR anunţă că poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, fac vineri 6 percheziţii domiciliare, într-un dosar în care se fac cercetări privind trucări de meciuri de fotbal.

Percheziţiile au loc într-un dosar de luare şi dare de mită, camătă şi şantaj.

Din cercetări a rezultat că jucătorii unei echipe de fotbal din Liga a II-a ar fi jucat sub capacitatea lor sportivă, în scopul trucării de meciuri din campionatul 2017-2018 şi obţinerii unor venituri, inclusiv din pariuri. În momentul comiterii faptelor, persoanele aveau calitatea de jucători profesionişti de fotbal, în Liga a ll- a.

Jucătorii ar fi fost determinaţi să aibă această conduită prin constrângeri şi ameninţări exercitate de persoane care au împrumutat sume de bani cu camătă către o parte dintre aceştia.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Brăila, Buzău, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Vâlcea, sprijiniţi de echipe ale serviciilor pentru acţiuni speciale.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, pentru audieri şi luarea de măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici