Meciuri trucate şi spaghetti alterate în fotbalul german

Fostul antrenor al echipei Hansa Rostock, Frank Pagelsdorf, a declarat, miercuri, că vede o legătură între reţeaua de pariuri trucate depistată în fotbalul german şi otrăvirea unor spaghetti oferite jucătorilor săi în aprilie 2007.

23 afișări
Imaginea articolului Meciuri trucate şi spaghetti alterate în fotbalul german

Meciuri trucate şi spaghetti alterate în fotbalul german

"În lumina noilor evenimente apărute cu pariurile trucate, văd şi eu altfel anumite lucruri", a declarat Pagelsdorf în cotidianul Bild.

Tehnicianul se referă la evenimentele survenite în preajma partidei dintre formaţiile Brunswick şi Hansa Rostock (scor 1-1), din etapa a XXIX-a ediţiei 2006-2007 din 2.Bundesliga. Subiectul: spaghetti bologneze. "Jumătate din lot a fost victima unei intoxicaţii alimentare, în timp ce jumătatea cealaltă nu s-a îmbolnăvit", a spus Pagelsdorf, sugerând că jucătorii afectaţi au fost serviţi cu spaghetti alterate intenţionat.

Justiţia germană a demascat, în luna noiembrie, o reţea de pariuri trucate ce vizează aproape 200 de meciuri din nouă ţări, dintre care şi cel puţin şapte jocuri din tururile preliminare ale Ligii Campionilor şi Ligii Europa.

Canalul de televiziune ARD a menţionat că mai multe meciuri din 2.Bundesliga ar fi fost trucate în sezonul 2006-2007, în special cele cu echipe din partea inferioară a clasamentului.

La finalul sezonului respectiv Brunswick a retrogradat, iar Hansa Rostock a promovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici