Meciurile amicale ale adversarelor României din preliminariile Euro-2016

Finlanda, Grecia şi Ungaria, adversarele naţionalei României în Grupa F a preliminariilor Euro-2016, vor disputa, marţi, partide amicale, la fel ca selecţionata antrenată de Anghel Iordănescu, numai Irlanda de Nord şi Insulele Feroe neavând astfel de partide programate.

239 afișări
Imaginea articolului Meciurile amicale ale adversarelor României din preliminariile Euro-2016

Meciurile amicale ale adversarelor României din preliminariile Euro-2016 (Imagine: Shutterstock)

Finlanda joacă, în deplasare, la Zilina, de la ora 18.00, împotriva Slovaciei. Grecia, cu antrenorul interimar Kostas Tsanas, numit după demiterea lui Claudio Ranieri, întâlneşte, de la ora 19.00, pe teren propriu, la Chania, echipa Serbiei, în timp ce reprezentativa Ungariei va juca, de la ora 21.30, la Budapesta, cu Rusia.

La rândul lor, tricolorii vor evolua, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, împotriva selecţionatei Danemarcei.

Cele mai importante meciuri amicale programate marţi sunt următoarele:

Austria - Brazilia (ora 20.00);

Polonia - Elveţia (ora 21.45);

Portugalia - Argentina (ora 21.45);

Spania - Germania (ora 21.45);

Italia - Albania (ora 21.45);

Franţa - Suedia (ora 22.00);

Scoţia - Anglia (ora 22.00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici