Meciurile de fotbal cu peste 100 de minute ar putea deveni ceva obişnuit. Anunţul lui Infantino

Meciurile ce ţin peste 100 de minute, care au devenit o rutină la Cupa Mondială din Qatar, sunt pe cale să devină ceva obişnuit, a declarat sâmbătă comisia de reglementare a FIFA.

543 afișări
Imaginea articolului Meciurile de fotbal cu peste 100 de minute ar putea deveni ceva obişnuit. Anunţul lui Infantino

Meciurile de fotbal cu peste 100 de minute ar putea deveni ceva obişnuit. Anunţul lui Infantino

Comisia cunoscută sub numele de IFAB a subliniat necesitatea calculării exacte a timpului suplimentar pentru întreruperile de joc din cauza accidentărilor, a înlocuirilor, a tragerilor de timp şi a sărbătoririi golurilor, scrie AP.

La Cupa Mondială din Qatar, cinci minute de timp suplimentar în fiecare repriză au devenit o rutină, deoarece arbitrii au urmat instrucţiunile FIFA, iar mai multe meciuri au durat mai mult de 100 de minute. Cel mai celebru caz este meciul dintre Anglia şi Iran, unde au fost peste 25 de minute de prelungiri.

"A fost apreciat pe scară largă de toată lumea. Vrem să luptăm împotriva irosirii timpului, vrem ca fanii să se bucure de joc", a declarat Infantino la conferinţa de presă a IFAB.

Infantino a spus că nu este nevoie să fie schimbate legile fotbalului, deoarece acestea prevăd deja ca timpul suplimentar să fie calculat cu exactitate.

Un meci de fotbal are două reprize a câte 45 de minute la care se adaugă câteva minute de prelungiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici