Meciurile din cupele europene nu se amână din cauza gripei A H1N1

UEFA a anunţat, vineri, printr-o circulară, că meciurile din cupele europene se vor disputa conform programului, cu condiţia ca echipele să aibă un număr suficient de jucători şi să nu existe "dispoziţii contrare" din partea autorităţilor, ca urmare a pandemiei de gripă A H1N1.

13 afișări
Imaginea articolului Meciurile din cupele europene nu se amână din cauza gripei A H1N1

Meciurile din cupele europene nu se amână din cauza gripei A H1N1 (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Atât timp cât o echipă va dispune de un număr suficient de jucători înscrişi pe lista competiţiei UEFA la care participă şi în absenţa unor dispoziţii contrare din partea autorităţilor publice, toate meciurile se vor disputa la datele prevăzute în regulamentele competiţiilor", se arată în circulara trimisă celor 53 de federaţii afiliate la UEFA.

Textul a fost difuzat în momentul în care în lume s-a mărit numărul persoanelor afectate de gripa A H1N1.

Potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), anunţat vineri, cel puţin 5.700 de persoane au murit din cauza gripei A H1N1 în 195 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Confruntată cu primele cazuri mortale, Ucraina a anunţat, vineri, luarea de măsuri drastice, unice în Europa, respectiv închiderea pentru trei săptămâni a tuturor instituţiilor de învăţământ şi interzicerea evenimentele de masă.

Echipa ucraineană Dynamo Kiev trebuie să întâlnească, miercuri, pe teren propriu, formaţia italiană Internazionale Milano, în etapa a IV-a a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici