Meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin

Meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin au fost stabilite în urma tragerii la sorţi efectuate, marţi, la Horsholm (Danemarca).

155 afișări
Imaginea articolului Meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin

Meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax foto)

Cele opt întâlniri sunt următoarele: Fuchse Berlin - HSV Hamburg, Montpellier HB - FC Barcelona, Wisla Plock - THW Kiel, Kadetten Schaffhausen - Atletico Madrid, Ademar Leon - MKB Veszprem, Vive Kielce - Cimos Koper, HC Metalurg - Croaţia Zagreb, IK Savehof - AH Copenhaga.

Meciurile din optimi se vor juca în dublă manşă eliminatorie, turul între 14-18 martie, iar returul o săptămână mai târziu. Câştigătoarele se vor califica în sferturi, programate în acelaşi sistem (meciuri între 18-22 aprilie şi 25-29 aprilie), pentru ca semifinalistele să joace pentru trofeu la Turneul Final Four de la Koln (26-27 mai).

Între primele 16 echipe ale continentului se numără şi campioana Elveţiei, Kadetten Schaffhausen, la care evoluează şi internaţionalul Rareş Jurcă.

În faza grupelor, campioana României HCM Constanţa a încheiat pe ultimul loc în grupa C, al şaselea, cu doar două puncte şi un bilanţ de o victorie şi nouă înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici